Palvelut

Kasvien myynnin lisäksi teemme myös pihatöitä; puiden ja pensaiden leikkauksia yms. Tilauksesta myös sidontatöitä ja juhlien koristelua on saatavilla.

Kesäisin teemme viherrakennustöitä, laatoituksia ja kiveyksiä. Teemme myös ”avaimet käteen” -töitä eli palvelemme suunnittelusta valmiiseen istutettuun pihaan. Suoritamme viherrakentamista noin 60 km säteellä Ristiinasta. Asiakkaitamme ovat yksityiset, rakennusliikkeet, kunnat, yhteisöt ja yritykset. Olemme urakoineet vuodesta 2005 alkaen Tieliikennelaitokselle Mikkelin tiepiirin alueen viherhoidon, nurmikoiden leikkaukset, levähdysalueiden siivoukset ja muut vihertyöt. Viherrakentaminen työllistää kesäisin 5 -6 henkilöä. Työmailla käytämme Avant 520+ pienkuormaajaa. Suurempiin maansiirtotöihin käytämme ulkopuolista urakoitsijaa.

Ristiinassa Brahen kasvihuone sijaitsee kauniin puiston ympäröimänä, historiallisen vanhan sotakoulun, nykyisen kansalaisopiston vieressä. Toisella puolella puutarhaa näkyy Ristiinan kaunis puukirkko. Saimaan rantaan ja vierasvenesatamaan on matkaa noin 100 metriä, joten veneelläkin pääsee ostoksille ja tutustumaan Ristiinan monipuoliseen tarjontaan.

Myymälämme sijaitsevat seuraavissa osoitteissa:

Brahen kasvihuone: Brahentie 54
Otavan K-market, Otavantie 1, 50670 Otava
Mäntyharjulla on kesällä meidän myymälä Mäntyharjun Minimanin edessä: Reissutie, 52700 Mäntyharju.

Pihatyöt

Viherrakentaminen

Kivityöt